|
برنج قهوه اي موجود در بازار، خواسته هاي مردم را تامين نمي کند
چنديست که برنج قهوه اي با عنوان رژيمي در بازار عرضه مي شود که به دليل آنکه فرآيندهاي مربوطه را طي نکرده است، نمي تواند خواسته هاي مردم را تامين کند
|
|
کارشناس موسسه تحقيقات برنج کشور در گفتگو با خبرنگار ايانا با اعلام اين مطلب گفت: برنجي که با عنوان قهوه اي در بازار عرضه مي شود، بايد يک سري از فرآيندها را طي کند تا آماده مصرف شود و از لحاظ طعم و مزه دلچسب مصرف کننده باشد.
غلامرضا خانکشي پور افزود: برنج قهوه اي محصولي است که پوست اول آن کنده شده است و با وجود آنکه داراي خاصيتهاي مناسبي است، اما خواسته هاي مشتريان را برآورده نمي کند.
وي خاطرنشان کرد: بايد مديريتي براي ساماندهي اين نوع برنج انجام شود و سپس به بازار مصرف عرضه شود.
توليد کيفي ادوات شاليزاري توسط يک شرکت داخلي
اين مقام مسئول درباره جلسه کانون هماهنگي صنعت برنج ادامه داد: يکي از بزرگترين کارخانه هاي توليدکننده ادوات کشاورزي و شاليزاري با سرمايه گذاري مناسبي قرار است با کيفيت ترين محصولات شاليزاري و برنج کوبي را تهيه و به بازار عرضه کنند.
خانکشي پور تصريح کرد: بسياري از ادوات شاليزاري از کشورهاي اروپايي و چين به کشور وارد مي شد که با افزايش کيفيت کالاهاي توليدشده در اين کارخانه محصولاتي با کيفيت و قابل رقابت با انواع خارجي توليد خواهد شد.
وي يادآور شد: قيمت ادوات توليدشده يک دهم ارزانتر از انواع خارجي آن است.
واردات برنج قهوه اي مي تواند اشتغالزايي ايجاد کند
کارشناس موسسه تحقيقات برنج کشور با اعلام اينکه هرساله واردات برنج ضربه مهلکي به توليد شاليکاران مي کند، اظهار داشت: واردات شلتوک و برنج قهوه اي به جاي واردات برنج سفيد مي تواند علاوه بر اشتغالزايي، کمکي به توليد داخل باشد.
خانکشي پور همچنين گفت: بايد تمهيداتي انديشيده شود تا در زمان برداشت محصول برنج از ورود برنج سفيد به کشور ممانعت شود.
وي در پايان افزود: برنج قهوه اي که پوست اول آن کنده شده است، مي تواند در فرايند مختلف توليد عرضه شده و تبديل به برنج سفيد شود./
خبرنگار: مژگان ستار
|